dimecres, 6 d’agost del 2008

Ruta pel pantà de Susqueda


Des de la dreta de la presa de Susqueda surt un camí que voreja tot el pantà i va a parar a la presa de Sau. En època de sequera, reapareix l'antic poble de Susqueda. Hi ha masies, carrers, l'esglèsia. La pena és que, com es veu a la foto, fins i tot en aquests llocs oblidats del món, les deixalles també hi acabin apareixent.



Més amunt, després de passar l'esglèsia de Sant Martí de Querós i el Turó del Mal Sopar, apareix el pont de Querós. Un amic, en veure aquesta foto, em va dir: "La vida ja no viu aquí". Fa posar els pèls de punta la combinació de la frase amb la visió de la fotografia. Què devien veure les persones que travessaven aquest pont quan encara no hi havia el pantà que el cobria? Potser hi havia algú que es passava hores i hores al capdamunt de tot del pont, mirant l'aigua del riu passant per sota, veient la posta de sol... Segurament a hores d'ara el pont no es deu veure sencer, Susqueda està al 62 %...

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Bones,

m'interessaria contactar amb tu per les fotografies que he vist en la teva publicació "Ruta pel pantà de Susqueda" per un projecte. No he sabut trobar el teu correu electrònic. Hi hauria manera que me'l passessis?

Gràcies.

Anna

Christian Pérez ha dit...

jo.mateix@gmail.com

Christian Pérez ha dit...

jo.mateix@gmail.com